Foto1.jpg
DSCF2811.JPG
montage_v1.3 grading Copy 01.00_03_09_03

BLOG 100 jaar Diligentia Eckelrade

Volg hier de ontwikkelingen rond het 100-jarig jubileum van harmonie Diligentia in Eckelrade.

Volle bak Ikkelder Pubquiz.

Eckelrade, zaterdag 30 november 2019 : De eerste editie van de Ikkelder Pubquiz in het kader van het 100-jarig jubileum was een overweldigend succes.  Wel liefst 20 teams met samen bijna 100 deelnemers begonnen om 20:00 uur aan deze spannende wedstrijd.

Quizmaster Paul Brands hield de avond scherp in controle.

Na 8 rondes volgde er nog een petje-op petje-af ronde waar nog flink wat punten konden worden verdiend.

Uiteindelijk was team Jokers het allerbeste team en ging er met de eerste prijs vandoor.

De datum voor de volgende pubquiz is al geprikt: 16 mei 2020. Tot dan!

Klik hier voor meer foto's.

Speciale jubileumstroop

Afgelopen woensdag is Mart Vandewall begonnen met het stoken van een wel zeer speciale stroop, een speciale editie voor het 100-jarig jubileum van harmonie Diligentia. Onder toeziend oog van onze keuringsdienst (inclusief Volle Gaas sjaal) ging de jubileum stroop de potjes in!

Mart en Magiel hebben hiervoor appels en peren gebruikt uit de omgeving van Eckelrade: een mooi ambachtelijk proces.

De jubileumstroop zal in het jubileumjaar via verschillende sponsor cadeaupakketten te koop worden aangeboden.

Dank aan Vandewall en mooi om de betrokkenheid van lokale producenten en telers te zien.

Foto's repetitie harmonie.

Voor het 100-jarig jubileum van harmonie Diligentia zijn er tijdens een repetitie prachtige foto's gemaakt.

De komende tijd zul je ze steeds vaker tegen gaan komen.

Rabo clubsupportactie.

Ook onze vereniging doet mee aan de Rabo clubsupport actie!! Dit jaar in een wel heel speciaal en feestelijk jasje. Harmonie Diligentia Eckelrade bestaat komend jaar 100 jaar en dit willen we graag vieren met iedereen die ons een warm hart toedraagt. Denk daarom aan ons bij het uitbrengen van jullie stemmen!!

Rabobank clubsupportactie.

Harmoniezaal in stijl

Samen met Jos, Edwin, Ton en Léon is nu ook de harmoniezaal in stijl opgesierd. De jubileumbanner hangt er mooi bij. Die blijft nog ruim een jaar hangen!

Toespraak Lisbeth Mathus

Lees op je gemak de toespraak van Lisbeth Mathus nog eens na die ze heeft gehouden tijdens de officiële opening van ons 100-jarig jubileum.

Klik op de foto om het bestand te openen.

Officiële start 100-jaar jubileum

Maandag 1 juli is het officiële startsein gegeven van het 100-jaar jubileumjaar van Harmonie Diligentia Eckelrade.

Na de druk bezochte en gezellige barbecue heette de gastheer van de avond, Fred Demollin, alle aanwezigen van harte welkom en kon het officiële gedeelte starten. Na een aantal prachtige speeches van Lisbeth Mathus, Hein Lambie, burgemeester Akkermans en pastoor Storcken werd het feestjaar officieel geopend door het onthullen van het spandoek dat het 100-jarig feest zal omlijsten, een eeuw muzikale vriendschap.