DSC_9767.JPG
DSC_9777.JPG
P1010841.JPG
DSC_8602.JPG
DSC_8703.JPG
DSC_8602_edited.jpg
DSC_8546_edited.JPG

Kerstliederen, gezelligheid en een hoop “Jingle Bells”….


Dit zijn enkele ingrediënten van het Kerstconcert 2016.

Traditiegewijs wordt in ons dorp het jaar afgesloten met een gezellige samenkomst in de harmoniezaal. Het zangkoor, harmonie en drumband zijn al een paar weken druk aan het repeteren. De zaal wordt langzaam omgetoverd tot de grootste huiskamer van het dorp. Kerstbomen en kerststal zullen natuurlijk niet ontbreken. Ook zuster Paula is weer in de pen gekropen. Zij zal, zoals u al jaren van haar gewend bent, een prachtig “Ikkelders” kerstgedicht voordragen.

U bent allemaal van harte welkom op zondag 18 december vanaf 18.30 uur.

De koffie en het kerstbrood staan voor u klaar. Kerstliederen,

Recent Posts
Search By Tags