Voorjaarsconcert 20 mei.

Voor foto's van het voorjaarsconcert; klik hier.

Op zaterdag 20 mei om 20.00 uur vindt in de Harmoniezaal te Eckelrade het jaarlijkse voorjaarsconcert plaats.

Op deze avond kunt u eveneens kennismaken met onze nieuwe dirigent Henk Haan. Onder zijn leiding zal Harmonie Diligentia een fris muzikaal programma presenteren voor jong en oud.

Als gastvereniging presenteren wij Fanfare St.Jan Leijenbroek uit Sittard, onder leiding van Harrie Broun. Deze fanfare vervult net als onze harmonie een belangrijke rol in de gemeenschap.

Naast concerten zijn ook de ‘Broonk’, kermissen, sinterklaas en kerstmis belangrijke activiteiten binnen hun jaarprogramma.

U bent van harte uitgenodigd voor deze muzikale avond die wij na de laatste noten, afsluiten met een gezellig samenzijn.

Vriendelijk uitgenodigd,

Fanfare St.Jan Leijenbroek & Harmonie Diligentia

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Data om te onthouden