Zomeravondconcert 8 juli, hoeve Rozenhof.

foto's van het zomerconcert klik hier

Na de zeer gezellige broonk vindt zaterdagavond 8 juli op de binnenplaats van hoeve Rozenhof, beter bekend als de boerderij van Liesbeth en Eddy Mathus, een uniek zomeravondconcert plaats. Drumband Diligentia, Harmonie Diligentia en de Limburgse Boereblaoskapel verlenen hier hun medewerking aan.

De aanvang van dit unieke concert is om 20.00 uur.

Voor drumband Diligentia is dit het eerste optreden onder leiding van de nieuwe instructeur Timothy Geilen. Zij zullen een zeer gevarieerd en uiterst boeiend programma ten gehore brengen.

Na de drumband is het de beurt aan Harmonie Diligentia. De harmonie zal u meenemen op een muzikale reis door verschillende muziekgenres heen. Swing, disco, rock, hardrock, polka, dance, easy listening en nog meer muziekstijlen zullen de revue passeren. Om u een beter beeld te geven over deze stijlen, moet u onder denken aan muziek van James Last, Queen, Amy Winehouse, Deep purple, Jaroslav Zeman en nog vele andere bekende artiesten.

De avond wordt afgesloten met een optreden van de Limburgse Boereblaoskapel. Deze oer zuid-Limburgse kapel heeft zich toegelegd op Tsjechische en Egerländermuziek. Zeker de nummers met het zangduo Annie en Rens zijn een genot om naar te luisteren. De Limburgse Boereblaoskapel is een graag geziene gast tijdens feesten in binnen- en buitenland. Tijdens de optredens worden de nummers met de nodige humor aangekondigd door boer Peter hun eigen spreekstalmeester. Een optreden van deze kapel wordt verder vergezeld van een groots show en entertainment element. Kortom iets dat u absoluut niet mag missen.

Klik hier voor de Flyer.