Een geslaagd ceciliaweekend

Het Cecilia weekend begon met een gezellige avond voor de leden van harmonie en drumband Diligentia. Verder waren ook veel vrijwilligers aanwezig die ons versterkt hebben tijdens de Marswedstrijden. Het thema "doet ie het of doet ie het niet" werd gebaseerd op oude filmpjes van Alphons Sluijsmans. De weddenschappen werden in een modern jasje nog eens goed overgedaan. Aan het publiek werd natuurlijk overgelaten of "ie 't het doet of juist niet". De grootste verrassing was nog de lenigheid van Bertha en dirigent Henk. Soepeltjes werd het Limbodansen van zo'n 20 jaar terug makkelijk overgedaan. Alle lof voor de 2 deelnemers. Maar mocht de jeugd dit over 20 jaar nog eens terug willen zien. Bij de fotograaf is een filmpje aanwezig van deze sportieve gebeurtenis. Wie weet....

klik hier voor foto's

De zondag begon met een mis in de harmoniezaal die werd opgeluisterd door het zangkoor en de harmonie. Gevolgd door het huldigen van onze 9 jubilarissen. De receptie werd druk bezocht door familieleden, vrienden en verschillende verenigingen uit ons dorp. Zelfs ut Rizzjemint was aanwezig om de drumbandleden te feliciteren. Kortom een geslaagde en gezellige zondagmiddag.

Klik hier voor foto's