Kerstconcert harmonie Diligentia.

SAMEN DE KERST INLUIDEN, TIJDENS HET JAARLIJKS KERSTCONCERT Traditiegewijs vindt het weekend voor Kerstmis het Kerstconcert plaats. Een gezellig samenkomen in deze donkere dagen. De harmonie, drumband en zangkoor brengen zowel klassieke als moderne kerstliederen ten gehore. En ook dit jaar zal Zuster Paula het jaar afsluiten met haar kerstgedachte: In dichtvorm zullen zowel de gebeurtenissen van 2017 binnen ons dorp als daarbuiten de revue passeren. De Harmoniezaal, het decor van het Kerstconcert, wordt weer omgetoverd tot de grootste huiskamer van ons dorp. Met prachtige kerstbomen en een mega kerststal. U BENT ALLEN VAN HARTE WELKOM OP ZATERDAG 16 DECEMBER VANAF 19.15 UUR.

HET CONCERT BEGINT OM 19.45 UUR. De koffie en het kerstbrood staan voor u klaar.