Diligentia goes Oktoberfest Sittard

(C) Copyright foto : Oktoberfeest Sittard Rockateer

Afgelopen vrijdagavond vond in Sittard de VDL Oktoberparade plaats. De parade maakte deel uit van de openingsceremonie van het 14e Oktoberfeest in Sittard. Mede dankzij de zwoele termperaturen werd de parade bezocht door tienduizenden mensen.

Op uitnodiging van burgemeester Sjraar Cox nam Harmonie Diligentia uit Eckelrade deel aan deze parade. De 1e vereniging van buiten de gemeente Sittard-Geleen die deze eer toekwam. De kans heeft Diligentia met beide handen aangenomen. Met 60 leden maakte Harmonie Diligentia haar opwachting in Sittard.

Maanden van voorbereiding aan de muziek en presentatie werd beloond. De Duitse schlagers werden door het publiek in volle borst meegezongen. De presentatie van de harmonie werd beloond met luid applaus. Sjraar en Ria Cox brachten samen met de "familie Diligentia" de laatste uurtjes door in het befaamde Brand Weizen paviljoen. Sjraar Cox was trots op zijn oude vereniging. Prachtig hoe jullie je als klein dorp hier in Sittard groot hebben gemaakt.

Een extra woord van dank aan de Sponsoren en ook aan onze trouwe Supporters.

klik hier voor foto's