DSC_9767.JPG
DSC_9777.JPG
P1010841.JPG
DSC_8602.JPG
DSC_8703.JPG
DSC_8602_edited.jpg
DSC_8546_edited.JPG

Gezocht: muzikale familieleden voor DWRS LBM Familieorkest


Beste muzikanten,

DWRS [spreek uit: Dwars] is het nieuwe projectorkest van de LBM. Hiervoor op zoek naar muzikale families uit heel Limburg. Grootouders met hun kleinkinderen, ouders met hun kinderen, neven en nichten en familieleden uit verschillende generaties gaan samen het DWRS LBM Familieorkest vormen. Onder leiding van dirigent Roger Niese repeteren de orkestleden vier keer in mei 2019. Het eerste optreden staat gepland in juni 2019.

Dwars door generaties

DWRS is een initiatief voor een brede doelgroep muzikanten, van alle leeftijden en alle niveaus (minimaal HaFa-A). Het projectorkest is op die manier een dwarsdoorsnede van de Limburgse HaFa-orkesten en brengt verschillende leeftijdsgroepen samen. Het is een eerste verkenning in het bouwen van nieuwe verbindingen om de traditionele (blaas)muziek toekomstbestendig te maken.

Inschrijven

Voor dit projectorkest is de LBM op zoek naar enthousiaste familieleden die dit muzikale avontuur aan willen gaan en die over speelniveau Hafa-A of hoger beschikken. Kijk voor meer informatie op https://www.lbmblaasmuziek.nl/lbm-familieorkest. Inschrijven kan tot 30 januari 2019 met twee of meer familieleden.

Namens de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen,

Met vriendelijke groet,

Ingrid Cornelissen

Projectmedewerker Muziek

Recent Posts
Search By Tags