NLDOET - Oranjefonds komt eraan !

Inmiddels zijn onze klussen weer aangemeld bij NLDOE. Zoals elk jaar staan zo'n 12 vrijwilligers klaar om ervoor te zorgen dat ons verenigingsgebouw in orde blijft. Dit jaar is dat op zaterdag 16 maart a.s.

Dit jaar is het dak aan de beurt.

Een aantal keer hebben wij helaas last gehad van regenwater dat naar binnen sijpelt. Hopelijk kunnen we met een aantal sterke vrijwilligers het dak nakijken en daar waar nodig repareren.

Ook aan de binnenkant moet het nodige gebeuren,

Naast het nalopen van alle kasten, apparaten, installaties is nu extra aandacht voor de verlichting op de bühne. Bij de opening van de zaal zijn in de nok halogeenlampen opgehangen. Deze zijn aan vervanging toe. En daarbij willen we de meest energiezuinige lampen, LED verlichting voor terughangen.

Onze klus is aangemeld kijk ook op

De vrijwilligers hebben zich al opgegeven en hebben er weer zin in.