Uniek 2 in 1 concert

Een geweldig concert is gegeven door Drumband KGH en het gezamenlijk optreden van harmonie Diligentia Eckelrade en Koninklijke Harmonie Gronsveld. Ook voor alle muzikanten een geweldige ervaring.

Maar ook onze fans hebben genoten.

En we sluiten af met een bedankje van onze beschermvrouw en beschermheer.

" enorm bedankt voor die prachtige avond met een enorme opkomst en werkelijk fantastische muziek!!! Wat waren het mooie stukken met een goed uitleg en wat jammer dat we die niet meer horen! Ook de 2 stukken op het eind die duidelijk lichter van karakter waren, waren swingend en mooi. Wat klinkt het vol, zo 2 harmonieën bij elkaar! We hoorden van enkele leden dat ze ook erg genoten hadden van dit gezamenlijk optreden en dat het zeker voor herhaling vatbaar was! Aan de 3 dirigenten onze complimenten! "

fotos volgen nog