top of page
DSCF6977
RWW11
DSCF7450
DSCF7502
DSCF7487
zomeravondDSCF7128

Sjiek is mich dat...


Wie had dit verwacht toen vorig jaar Shauni, Alex en Cyriel naar Zjwame zijn afgereisd om het LKZH te bezoeken. Zij vonden dat dit naar meer smaakte en na een overleg 'bie Edwin' was de kapel het eens; we gaan meedoen in 2019.

Bert Drummen werd benaderd en dit resulteerde in een arrangement met als titel 'Groete oet de feesttent'. Na de zomer zijn de muziekanten van Volle Gaas, met muzikanten uit Sint Geertruid, flink aan de slag gegaan en afgelopen vrijdag werd het resultaat aan Ikkelder getoond.

Zaterdag j.l. zijn we voor de 1e keer gaan proeven hoe ons het LKZH zou bevallen en dit eventueel een jaarlijkse traditie zou gaan worden. Zenuwachtig waren we wel en Bert riep elke keer "geneete jonges geneete"

Genieten, ja dat hebben we gedaan en dat we de 1e prijs naar Ikkelder zouden brengen; ongelooflijk gewoon. Alle supporters, donateurs, sponsors bedankt bedankt bedankt.

Bericht van onze bechermheer- en vrouwe:

Beste Volle Gaasers,

Proficiat, wat een uitslag!! Maar jullie waren ook verschrikkelijk goed, eigenlijk te goed voor een zaat hermenieke!! En het volgend jaar in het jubileumjaar van de Harmonie het LKZH organiseren is een hele uitdaging maar ook grote eer!

Nogmaals perficiaat!

Lisbeth & Eddy

Recent Posts
Search By Tags
bottom of page